KARIJERA – POSAO U MOLD BUSTERS

Mi smo Mold Busters, i eksperti smo za uklanjanje buđi! Od naših skromnih početaka u Kanadi 2005. godine, sprovodili smo inspekcije, testiranja i sanacije kako fizičkim licima, tako i firmama širom Kanade i Azijsko-pacifičke oblasti. Naši sertifikovani i obučeni inspektori su pomgli hiljadama ljudi da poboljšaju uslove u svojim životnim prostorima kroz znanje, iskustvo i posvećenost.

Mi smo mala, porodična kompanija sa širokom vizijom, i želimo da i vi budete deo nje!

Ukoliko tečno govorite engleski i/ili francuski jezik, već ste jedan korak bliže nama. Ukoliko ste spremni na rad i dobru atmosferu svakog dana, onda očekujemo vašu prijavu!

Prednosti rada u kompaniji Mold Busters:

  • Rad bez stresa
  • Sjajni ljudi
  • Individualni i timski rad koji se ceni
  • Zarada koja motiviše + bonusi
  • Prijatno radno okruženje u dobro organizovanom timu
  • Trening i proširivanje znanja
  • Prilike za unapređenje

Ispod se nalazi lista otvorenih pozicija u ovom trenutku. Kliknite na željenu poziciju, i dobićete više informacija i detalja o tome kako se možete prijaviti.

Mi nismo klasični pozivni centar. Mi naše zaposlene ne preopterećujemo pozivima, dajemo im zanimljive i izazovne zadatke koji se baziraju na više različitih aspekata poslovanja, a ne isključivo na odgovaranje na pozive.

Ne bavimo se prodajom! Nećete biti jedan od onih agenata pozivnih centara koji svakodnevno zovu ljude, nudeći svoje proizvode i usluge. Naš posao je da informišemo klijente i edukujemo ih, a ukoliko žele, oni će zakazati inspekciju.

Prema iskustvima trenutno zaposlenih, najveća prednost rada u Mold Busters d.o.o. je u prijatnom radnom okruženju i odličnoj radnoj atmosferi.

Uvek smo spremni za razgovor, kompromis, reorganizaciju, a iznad svega – cenimo ljude!

Customer Solutions Provider

ENGLISH AND / OR FRENCH LANGUAGE • BEOGRAD, SRBIJA

Ova pozicija obuhvata poslove od odgovaranja na pozive i imejlove klijenata iz Kanade i Singapura, davanja informacija klijentima, poziva ka klijentima, do administrativnih poslova i pravljenja izveštaja sa inspekcija.

Više detalja Apliciraj